Welkom bij Leth Letselschade

Een ongeval kan u zomaar overkomen

Een verkeersongeval, arbeidsongeval of een medische fout heeft vaak verstrekkende gevolgen met lichamelijk en/of geestelijk letsel.

Er komt als letselschadeslachtoffer veel op u af. Dit vraagt energie. Energie die u nodig heeft voor - hopelijk volledig - lichamelijk en/of geestelijk herstel.

Zorg over financiën (verlies van verdienvermogen, materiële en immateriële schade) en arbeid leiden af van dit herstel.
Wij ondersteunen u en verhalen de schade voor u. U kunt zich dan richten op herstel na ongeval.

Wij combineren Deskundigheid met een gezonde portie Uithoudingsvermogen. 

Wij treden enkel en alleen op voor slachtoffers. 

 

Leth Letselschade is houder van het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL).

Het NKL is hét kwaliteitskeurmerk voor dienstverleners die bijdragen aan de afwikkeling van letselschades in Nederland en borgt de kwaliteit van werkzaamheden van letselschadeprofessionals. Het verkrijgen van het NKL onderstreept de kwaliteit van de in het NKL ingeschreven organisaties en is daarmee een onderscheidend kwaliteitskeurmerk.

Het keurmerk maakt kwaliteit van dienstverlening herkenbaar voor benadeelden van letselschade en maakt de markt transparant. Door te kiezen voor een keurmerk houdende dienstverlener, zijn benadeelden verzekerd van hoogwaardige en klantgerichte dienstverlening. 

Met het verkrijgen van het NKL onderscheiden dienstverleners zich en tonen ze aan dat ze kwaliteit leveren. Kortom: het is één keurmerk voor de hele letselschadebranche; eenduidig en overzichtelijk.