Welkom bij Leth Letselschade

Leth Letselschade is gespecialiseerd in het verhalen van schadevergoeding na ongeval en het ondersteunen van letselschadeslachtoffers.

Leth Letselschade zet zich in voor het verhalen van de schadevergoeding. Schade, die ontstaat als gevolg van een gebeurtenis waarvoor een ander aansprakelijk is. Verder helpen en ondersteunen wij het letselschadeslachtoffer zo veel als mogelijk in het hersteltraject.
Dit doen wij met dienstverlening op maat. Wij zetten ons in voor de behoeften en belangen van letselschadeslachtoffers.

Leth Letselschade levert persoonlijke, praktische en juridische dienstverlening aan letselschadeslachtoffers van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, geweldsincident of (medische) calamiteit en wil voor het letselschadeslachtoffer het verschil maken.

Leth Letselschade heeft het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL).Het NKL is hét kwaliteitskeurmerk in de letselschadebranche en borgt de kwaliteit van werkzaamheden van de letselschadeprofessional. 

Een ongeval kan u zomaar overkomen

Een verkeersongeval, arbeidsongeval of een medische fout heeft vaak verstrekkende gevolgen met lichamelijk en/of geestelijk letsel.

Er komt als letselschadeslachtoffer veel op u af. Dit vraagt energie. Energie die u nodig heeft voor - hopelijk volledig - lichamelijk en/of geestelijk herstel.

Zorg over financiën (verlies van verdienvermogen, materiële en immateriële schade) en arbeid leiden af van dit herstel.
Wij ondersteunen u en verhalen de schade voor u. U kunt zich dan richten op herstel na ongeval.

Wij combineren Deskundigheid met een gezonde portie Uithoudingsvermogen. 

Wij treden enkel en alleen op voor slachtoffers.